Много пъти ме питат на кого да вярваме. Много просто –

...
Много пъти ме питат на кого да вярваме. Много просто –
Коментари Харесай

Горчева: Украйна воюва и за България, след Молдова сме наред ние

" Много пъти ме питат на кого да имаме вяра. Много просто – вярвате на истината. Какво е истина? От доста благоприятни условия една единствена се е случила. Това назоваваме факт. Това, което се е случило, остава материални следи. Може да бъде потвърдено. Пропагандните неистини се разрушават на пух и прахуляк, когато отсреща им изправиш обстоятелствата “.Това разяснява пред БНР журналистът Даниела Горчева. И уточни образец -  " не Украйна атакува Русия, а Русия атакува Украйна, не украински самолети бомбардират съветски градове и села, а съветски танкове навлизат на територията на суверенна страна “.

" Престъпление против мира е да започнеш бойни дейности, без да обявиш война. За същото закононарушение – в края на Втората международна война, през 1948 година боен арбитражен съд в Токио осъди на гибел седем висши японски политици и офицери за това, че са почнали война със Съединени американски щати, без да разгласят авансово война “.

В предаването " Нещо повече “ Горчева добави:

" Цяла Европа, Съединени американски щати, Канада изпратиха военна помощ… Когато ние си мислим, че, снишавайки се, нещо ще ни подмине, това не е правилно. Русия ни разгласи в лист с вражески страни, макар че не изпращаме военна помощ. Нашето снишаване няма да умилостиви империята на злото... Плановете на Путин са да възвърне Съветския съюз, Съветския блок, от Черно море да направи Руско море. Този човек живее в фиктивен свят. Иска да ни върне назад в руския концлагер “.

Журналистът акцентира, че Украйна води война за своята независимост и самостоятелност, " само че тя води война и за нашата, тъй като в случай че Украйна падне, преградата сред нас и Русия ще бъде тънка, а след Молдова сме наред ние “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР